 admin

# Find the x-intercept of the line 14x–11y= – 1.

3 weeks ago

## Solution 1 Guest #7253171
3 weeks ago

x- intercept = - $$\frac{1}{14}$$

Step-by-step explanation:

to find the x- intercept, that is where the line crosses the x- axis, let y = 0 in the equation and solve for x

14x - 11(0) = - 1

14x = - 1 ( divide both sides by 14 )

x = - $$\frac{1}{14}$$ is the x- intercept

## 📚 Related Questions

Question
Find the y-intercept of the line 12x+16y=6.
Solution 1

$$\frac{3}{8}$$

Step-by-step explanation:

To find the y-intercept you need to put convert it into the equation:

y = mx + b where b = the y-intercept.

12x + 16y = 6. First rearrange the equation so y is on side of the equation.

16y = -12x + 6. Now divide by 16 so the equation has y as a stand alone value.

y = $$\frac{-3}{4}$$x + $$\frac{3}{8}$$

Therefore the y-intercept is $$\frac{3}{8}$$

Question
When a number is divided by 9, and the remainder is 6. What is the
remainder when six times this number is divided by 9?
Solution 1

9x + 6

Step-by-step explanation:

SOLUTION GIVEN: a number is divided by 9 and the remainder is 6,

TO DETERMINE: The remainder when six times the number is divided by 9

EVALUATION: Here it is given that the number is divided by 9 & the remainder is 6

We know that Dividend = Divisor × Quotient + Remainder

By the given Divisor = 9

Remainder = 6

Let quotient = x

Then the number = Dividend = 9x + 6

Question
I need help, can someone help me
Solution 1
Question
Course Grade You were 6 points shy of a B in yo
394. How many points were possible in the course?
mathematics course. Your point total for the course was
(Assume that you needed 80% of the course total for a B.)
Solution 1

The point total possible for the given course is equal to 500.

What is a Percent?

• A ratio whose second term is 100 is known as a percent.
• Parts per hundred are used in percentages.
• The mathematical representation of percent is %.
• The percent formula is given as, $$x=p \times b$$, where b is the base number, x is the number being compared to b, and p is the percent in decimal form.

In the question, it is given that you were 6 points shy of a B and the current total points you have is 394.

So, the total number of points you require for a B is calculated as,

$$394+6=400$$

So, the value of x is 400.

It is given that you need 80% of the course total for a B.

$$\implies p=\frac{80}{100}\\ \implies p=0.8$$

Here, we have to find the base number (b).

We have, x = 80% of b

$$\implies x=0.8 \times b\\\implies 400= 0.8 \times b\\\implies x=\frac{400}{0.8}$$

Simplifying, we get

$$x=500$$

Therefore, 500 points were possible in the course.

https://brainly.com/question/24877689

#SPJ1

Question
A rectangular piece of metal is 9 centimeters long and 6 centimeters wide. What is its area?
Solution 1

54

Step-by-step explanation:

9x6

Question
Hugo is a veterinarian. he knows the following information about his 41 patrons:

• 20 patrons in total do not have a dog.
• 17 patrons in total have a cat.
• 7 patrons have neither a dog nor a cat
Solution 1

The number of persons who own a dog but no cat is 24 - 7 = 17, while the total number of people who own a dog is 17 + 4 = 21.

### What exactly does "patron" mean?

formal a customer of a specific eatery, lodging facility, or other establishment. Only customers may use this parking lot. synonyms and words that are similar. a hotel or guest house stay.

Since there are a total of 41 customers, the number of those without cats is calculated as follows: 41 – 17 = 24.

13 people(20 - 7) do not own dogs but do own cats.

There are 4 persons who own both a dog and a cat (17 - 13).

The people who have a dog, and do not have a cat is  24 - 7 = 17, and the total of the people who have a dog is 17+4 = 21.

brainly.com/question/16783674

#SPJ1

Question
*1/2
*4 to 4
*2:1
*8/4
Solution 1

1/2

Step-by-step explanation:

total sections = 8

4/8

(4:4)/(8:4)

1/2

Solution 2

Step-by-step explanation:

Question
Solution 1

El intercepto en y es 6,1

Step-by-step explanation:

Espero que esto ayude

Question
selling price of car if rs 50,000 , profit is 10% and cost price of car will be ?
Solution 1

Rs 45,000

Step-by-step explanation:

The profit is the difference between the selling price and the cost price of the car. In this case, the profit is 10% of the selling price, or 10% * Rs 50,000 = Rs 5,000.

Therefore, the cost price of the car is the selling price minus the profit, or Rs 50,000 - Rs 5,000 = Rs 45,000. This is the amount that the seller paid for the car, before adding the profit.

Question
Find the y-intercept of the line x+y=7.
Solution 1

(0,7)

Step-by-step explanation:

2410639
568681
480985
357176
274132
272936
249918
216424
119193
99545
70262
65481
36431
25365
24518
20622
19413
18387
3100